La Nostra Empresa

Francisco Nocete, des dels seus 21 anys es va dedicar al transport de viatgers sempre com trabajor. El 1992, va ser llavors quan un impuls, el va portar a crear la seva pròpia empresa, que després de molts anys de treball i esforç, és avui en dia una empresa bolcada i dedicada al servei del transport.

Microbuses Nocete, una empresa especialitzada en el transport discrecional i escolar de viatgers amb més de 20 anys d'experiència. Per això disposem d'una plantilla eficient i professional, així com una flota pròpia composta de moderns microbusos des de 9 a 40 places, equipats amb els sistemes de seguretat i de confort més avançats. També hi ha una xarxa de col · laboradors que ens permeten abordar qualsevol necessitat dels nostres clients.

La nostra dilatada experiència en aquest sector és la nostra garantia perquè els seus viatges siguin el més confortables i agradables. La nostra coordinació des de l'oficina, conductors professionals i moderna flota, aconseguiran que tornin a confiar en nosaltres per al seu pròxim viatge.

                                                                                          MICROBUSES NOCETE

 

Serveis

Microbuses Nocete, disposa d'una àmplia gamma de microbusos amb diferents places i preparats per a la realització de qualsevol tipus d'esdeveniment.

Flota

Disposem d'una flota gran flota de microbusos, amb les màxima garantia que ens donen les millors marques. Les capacitats van des de les 9, 16, 19, 24, 29, 32, 40, 50 i 55 places amb totes les prestacions que es requereixen per a un viatge còmode i agradable.

Qüestionari de Satisfacció>>

 

Microbuses Nocete valora que els seus clients quedi plenament satisfets amb són els seus serveis , per això creiem que un qüestionari ens ajuda a millorar Diaa a dia per poder creure com a empresa.


 

 

 

 

Microbuses Nocete, C/ Conca, 22. 08227 Terrassa (Barcelona)

Tel.: 937 834 874 - 616 494 033 / Fax: 937 839 978