Serveis

En Microbuses Nocete, posem a la teva disposició tots els nostres recursos per fer realitat les teves necessitats de transport de la manera més professional i eficaç possible. Per això ens adaptem a cada client.

TURISME I CONGRESSOS

   - Trasllats a l'aeroport i estació.
   - Visita a la ciutat.
   - Congressos.
   - Viatges nacionals i Internacionale.

Ens encarreguem de tota la logística de mobilitat en grans events i esdeveniments públics. Aportem tota la nostra experiència col · laborant amb l'organització de l'esdeveniment perquè sigui un èxit. Li garantim la qualitat i la feina ben feta.

ESCOLARS

- Rutes diàries amb assessorament en les seves configuració.
- Visita culturals, excursions.
- Campaments d'estiu.
- Viatges fi de curs.

Realitzem rutes diàries, visites culturals, excursions, campaments i viatges de fi de de curs. A més treballem en contínua connexió amb el professorat per facilitar un paquet de serveis i activitats fets a mida.

ESPORTIUS I D'EMPRESES

- Rutes diàries.
-
Serveis de llançadora.

Transportem tot tipus d'organitzacions i empreses posant especial interès en la puntualitat i en l'excel · lència diària en el tracte amb ells.

PARTICULARS I OCI

  - Transport de tot tipus de celebracions, (casaments, comiats ...)
  -
Transport de col · lectius i particulars.

Propostes atractives amb tot inclòs de visites a la ciutat, actes culturals, events esportius, desplaçaments a festes o restaurants. Si són un grup, traslladar serà més còmode, senzill i segur.

 


 

 

 

 

Microbuses Nocete, C/ Conca, 22. 08227 Terrassa (Barcelona)

Tel.: 937 834 874 - 616 494 033 / Fax: 937 839 978